Naš mali posao čini Hrvatsku većom

EMERGENSEA

EMERGENSEA

   Ime EmergenSea je registrirano i zaštićenog žiga kod Državnog zavoda za patente Zagreb te kod World Intellectual Property Organisation Geneve. Vlasnik reistriranog imena je poduzeće za poslove u nautici Alimar Skiper Sistemi d.o.o. iz Zadra.
   Inicijativa koju je pokrenuo i podržava Alimar d.o.o. Hrvatska u suradnji sa Seassist slr. Italia nastala je kao potreba udruživanja čarter tvrtki, privatnih vlasnika brodova, osiguravajućih društava, ronilačkih klubova, udruge ribara te ostalih nautičkih subjekata oko zajedničkog problema pomoći i intervencija na moru. Posebno opremljena brza plovila, odgovarajuća oprema, 24 satna dežurna logistika te educirani kadar, ono je što EmergenSea mrežu čini pouzdanim partnerom u momentu kad vam na moru zatreba pomoć, dostava ili pratnja i osiguranje raznih manifestacija.
   Svoje mediteransko opredjeljenje i naglasak na aktivnostima u ekologiji EmergenSea značajno doprinosi očuvanju Mediterana kao jedinstvene ekološke cjeline. EmergenSea pokriva Hrvatsku, Italiju, Maltu, Crnu Goru i Sloveniju.
 

   Svi partneri uključeni u EmergenSea mrežu, skup su velikog iskustva, motiviranosti i zajedničkih ulaganja u sigurniju plovidbu Jadranskim morem. Partnerska mreža proizašla je iz vlastitih potreba za intervencijama i pružanja pomoći na moru.
 


 
Vaš EMERGENSEA tim


Kontakti

Alimar Skiper Sistemi d.o.o.
Sv. Nikole Tavelića 64
23000 Zadar

Tel: +385.23.250.087
Fax:+385.23.335.300
GSM: +385.98.306.609