Naš mali posao čini Hrvatsku većom

Tečaj za skipere

Tečaj za skipere

   Izrada i provedba ovog programa posljedica je razvoja nautičkog turizma te sve veće potrebe za stručno osposobljenim ljudima koji bi vodili sveobuhvatnu brigu o putnicima i njihovoj sigurnosti, a ujedno o sigurnosti broda i opreme kao i o sigurnoj plovidbi i komunikaciji s naglaskom na čuvanju mora kao posebne ekološke sredine. Teorijski sadržaji tečaja svladavaju se u okviru školske institucije koja koristi sofisticiranu opremu i stručni kadar u skladu s međunarodnim propisima temeljenima na STCW konvenciji.
   Devedeset sati teorijske i praktične nastave u trajanju tečaja od sedam dana čine kompletan program za pristupanje ispitu za ZAPOVJEDNIKA JAHTE KATEGORIJE A.
   Za prijavljene kandidate organiziramo smještaj i hranu prema posebnom dogovoru. Za prijavu i pristupanje tečaju možete se prijaviti putem našeg online obrasca.

   Cijena tečaja Voditelj brodice kategorije C ( do 30 BT ) koja uključuje predavanja, literaturu, te dvodnevni praktični rad iznosi 1900 kuna plus PDV.
   Cijena tečaja Zapovjednik jahte kategorije A ( do 100 BT ) koja uključuje predavanja, literaturu, te četverodnevni praktični rad iznosi 5600 kuna plus PDV.
   Termini održavanja tečaja su jednom mjesečno, a točan datum određuje se u hodu zavisno o broju kandidata i njihovim mogućnostima. Uvjeti za pristup ovom tečaju prema novom zakonu su:

- navršenih 18 godina života
- liječničko uvjerenje (sluh i vid)

Troškovi ispita plaćaju se zasebno u Lučkoj ispostavi Zadar i nisu uključeni u cijenu tečaja.


Kontakti

Alimar Skiper Sistemi d.o.o.
Sv. Nikole Tavelića 64
23000 Zadar

Tel: +385.23.250.087
Fax:+385.23.335.300
GSM: +385.98.306.609