Our small job make Croatia grow up

Nautička novina sa stilom

Elektronska nautička novina

Nautička novina sa stilom

Nautička novina sa stilom 
 
   Gumenjaci.com nastao je kao potreba da se segmentu nautike (sva plovila koja se mogu ukrcati na trajler), dade posebna pažnja u smislu informiranja, educiranja, savjetovanja te sigurnosti svih onih koji su pasionirani za ovaj "najbrži" segment nautike.
   Tim koji Vam donosi članke na ovaj portal redom su volonteri i strastveni ljudi od mora. Ukoliko se i sami želite priključiti i podijeliti svoja iskustva, testove, savjete rado ćemo vam izači u susret. Za sve informacije ili slanje svojih radova obratite se na info@gumenjaci.com.
   Pozivamo i sve firme koje se bave prodajom ili servisiranjem gumenjaka, vanbrodskih motora, elektronske i ostale opreme, ronilačke opreme, trajlera i slično da mogu sve svoje nove proizvode, testove motora i plovila objavljivati besplatno na našem portalu. Za sve informacije se možete obratiti na marketing.gumenjaci.com.
   Za sve one kojima je draže čitanje preporučamo aktivno sudjelovanje sa svojim komentarima nakon teksta što će nas učiniti još boljim portalom u vašem interesu. Za odlazak na portal klikni gumb!
 


Skipper’s log book

Skipper’s log book

Bearing in mind that navigation is in its essence an empirical science, a team of respected seamen and the experienced skippers have created for you ...
Skiperov brodski dnevnik PONUDA ČARTER FIRMAMA

Skiperov brodski dnevnik PONUDA ČARTER FIRMAMA

Skiperov brodski dnevnik idealan je poklon vašem gostu, a ujedno vašu firmu prikazuje onako kako ste vi sami zamislili. Od povijesti firme do prikaza svega ćime se bavite te mogućnost isticanja i vaših partnera. Pogledajte kako...
Contacts

Contacts

Alimar d.o.o.
Sv. Nikole Tavelića 64
23000 Zadar
CROATIA

T./F. +385.23.250.087
GSM: +385.98.306.609