Naš mali posao čini Hrvatsku većom

Elektronska nautička novina

Elektronska nautička novina

   Gumenjaci.com nastao je kao potreba da se ovom segmentu nautike (sva plovila koja se mogu ukrcati na trajler) dade posebna pažnja u smislu informiranja, educiranja, savjetovanja svih onih koji su pasionirani za ovaj brzi segment nautike.
   Tim koji donosi članke na ovaj portal redom su volonteri i strastveni ljudi od mora. Ukoliko se i sami želite priključiti i podijeliti svoja iskustva, testove, savjete rado ćemo vam izači u susret. Za sve informacije ili slanje svojih radova obratite se na info@gumenjaci.com.
   Pozivamo i sve firme koje se bave prodajom ili servisiranjem gumenjaka, vanbrodskih motora, opreme, ronilačke opreme, trajlera i slično da mogu sve svoje nove proizvode, testove motora i plovila objavljivati besplatno na našem portalu. Za sve informacije se možete obratiti na marketing.gumenjaci.com.
   Za sve one kojima je draže čitanje preporučamo aktivno sudjelovanje sa svojim komentarima nakon teksta što će nas učiniti još boljim portalom u vašem interesu. Za odlazak na portal klikni gumb!
 


Skiperov brodski dnevnik

Skiperov brodski dnevnik

Imajući na umu da je nautika bitnim svojim dijelom iskustvena nauka, tim eminentnih profesionalaca te iskusnih skipera kreirao je za vas Skiperov brodski dnevnik.

Kontakti

Alimar Skiper Sistemi d.o.o.
Sv. Nikole Tavelića 64
23000 Zadar/Hrvatska
OIB: 82978630058

Mail: info@alimar.hr
Tel: 023.250.087/023.335.300
GSM: 098.306.609/091.33.020.33