Naš mali posao čini Hrvatsku većom

EMERGENSEA

EMERGENSEA

   Ime EmergenSea je registrirano i zaštićenog žiga kod Državnog zavoda za patente Zagreb te kod World Intellectual Property Organisation Geneve. Vlasnik reistriranog imena je poduzeće za poslove u nautici Alimar Skiper Sistemi d.o.o. iz Zadra.
   Inicijativa koju je pokrenuo i podržava Alimar d.o.o. Hrvatska u suradnji sa Seassist slr. Italia nastala je kao potreba udruživanja čarter tvrtki, privatnih vlasnika brodova, osiguravajućih društava, ronilačkih klubova, udruge ribara te ostalih nautičkih subjekata oko zajedničkog problema pomoći i intervencija na moru. Posebno opremljena brza plovila, odgovarajuća oprema, 24 satna dežurna logistika te educirani kadar, ono je što EmergenSea mrežu čini pouzdanim partnerom u momentu kad vam na moru zatreba pomoć, dostava ili pratnja i osiguranje raznih manifestacija.
   Svoje mediteransko opredjeljenje i naglasak na aktivnostima u ekologiji EmergenSea značajno doprinosi očuvanju Mediterana kao jedinstvene ekološke cjeline.
   EmergenSea  sa svojim ugovornim partnerima pokriva  obalno područje Hrvatske, Italije, Malte, Crne Gore i Slovenije.
 

   Svi partneri uključeni u EmergenSea mrežu, skup su velikog iskustva, motiviranosti i zajedničkih ulaganja u sigurniju plovidbu Jadranskim morem i Mediteranom. Partnerska mreža proizašla je iz vlastitih potreba za intervencijama i pružanja pomoći na moru.
 


 
Vaš EMERGENSEA tim


Skiperov brodski dnevnik

Skiperov brodski dnevnik

Imajući na umu da je nautika bitnim svojim dijelom iskustvena nauka, tim eminentnih profesionalaca te iskusnih skipera kreirao je za vas Skiperov brodski dnevnik.

Kontakti

Alimar Skiper Sistemi d.o.o.
Sv. Nikole Tavelića 64
23000 Zadar/Hrvatska
OIB: 82978630058

Mail: info@alimar.hr
Tel: 023.250.087/023.335.300
GSM: 098.306.609/091.33.020.33