Naš mali posao čini Hrvatsku većom

HIGHFIELD Patrol

HIGHFIELD Patrol

 Snaga, Integritet, Stil

   

   Ako vas zanima kako izgledaju gumenjaci iz budućnosti potražite brend pod nazivom HIGHFIELD na slijedećem sajmu nautike koji posjetite. Iako postoji i radi već 26-tu godinu (2015-te proslavio je svoj 25-i rođendan), povijest ove firme kao ni sam brend nisu nam poznati iz razloga što ovaj proizvođač alu-gumenjaka dolazi iz daleke Australije gdje je Alu brodogradnja nešto sasvim normalno, a zastupljenost aluminija jako velika.

   Alu-gumenjake HIGHFIELD u Australiji već dugi niz godina upotrebljavaju sve državne službe na moru (policija, civilne službe sa spašavanje, SAR...) pa tako i ostali, od privatnih vlasnika jahti pa do rekreativaca, ronilaca i sl.  Međunarodna mreža od 36 dilera diljem svijeta govori puno, a HIGHFIELD je u 2016-oj postao četvrti najveći proizvođač.

   U 25 godina razvoja i usavršavanja HIGHFIELD je danas firma u francuskom vlasništvu sa evropskom upravom,i svojom vrlo moderno opremljenom tvornicom u Kini. Svi materijali koji se koriste u proizvodnji su od najkvalitetnijih europskih proizvođača pa tako hipalon ORCA dolazi iz Francuske, PVC Mehler iz Njemačke, gumeni dijelovi iz Italije itd. Aluminij koji se koristi za proizvodnju je posebni  Marine Grade aluminium alloys 5052, a debljina zavisno od modela do modela varira od 2,5 mm do 4 mm.

Trend aluminija koji nezaustavljivo dolazi i polako prelazi u vodstvo u odnosu na plastiku (ovdje pričamo o kategoriji opena i gumenjaka), a polako kuca i na HR vrata. Naime poznati diler plovila Burin Boats iz Slovenije u vlasništvu brače Hawlina postao je 2016-te službeni diler  HIGHFIELD-a za područje Slovenije i Hrvatske. U Hrvatskoj mu je partner u ovom poslu firma Alimar Skiper Sistemi d.o.o. poznatija kao EMERGENSEA mreža pomoći na moru. Prvu prezentaciju na ovom području imao je HIGHFIELD Patrol na lanjskom sajmu nautike u Biogradu, a od ove će se godine ovi gumenjaci sve više viđati po sajmovima u HR i šire.


Skiperov brodski dnevnik

Skiperov brodski dnevnik

Imajući na umu da je nautika bitnim svojim dijelom iskustvena nauka, tim eminentnih profesionalaca te iskusnih skipera kreirao je za vas Skiperov brodski dnevni ...
Skiperov brodski dnevnik PONUDA ČARTER FIRMAMA

Skiperov brodski dnevnik PONUDA ČARTER FIRMAMA

Skiperov brodski dnevnik idealan je poklon vašem gostu, a ujedno vašu firmu prikazuje onako kako ste vi sami zamislili. Od povijesti firme do prikaza svega ćime se bavite te mogućnost isticanja i vaših partnera. Pogledajte kako...
Kontakti

Kontakti

Alimar Skiper Sistemi d.o.o.
Sv. Nikole Tavelića 64
23000 Zadar/Hrvatska
OIB: 82978630058

Mail: info@alimar.hr
Tel: 023.250.087/023.335.300
GSM: 098.306.609/091.33.020.33