Naš mali posao čini Hrvatsku većom

Nautička novina sa stilom

Elektronska nautička novina

Nautička novina sa stilom

Nautička novina s stilom

   Dobrodošli na portal Gumenjaci.com, mjesto gdje je segment nautike, koji uključuje sva plovila koja se mogu transportirati na prikolici (trajleru), dobio posebno mjesto. Naša misija je informirati, educirati, savjetovati i promovirati sigurnost svih entuzijasta ovog "najbržeg" segmenta nautike.

   Naš tim čine strastveni volonteri, pravi ljubitelji mora, koji se svakodnevno trude donijeti vam najnovije članke. Ako se želite pridružiti i podijeliti svoja iskustva, testove ili savjete, slobodno nas kontaktirajte na info@gumenjaci.com. Rado ćemo vam izaći u susret.

   Ukoliko ste tvrtka koja se bavi prodajom ili servisiranjem gumenjaka, vanbrodskih motora, elektronske ili druge opreme, ronilačke opreme, trajlera i slično, pozivamo vas da svoje nove proizvode, testove motora i plovila objavljujete besplatno na našem portalu. Za sve informacije, obratite se na marketing@gumenjaci.com.

   Želimo ohrabriti sve naše čitatelje da aktivno sudjeluju ostavljajući svoje komentare nakon članaka. Vaš doprinos nam pomaže da postanemo još bolji. Posjetite nas klikom na baner!

 

 "Naš mali posao čini Hrvatsku većom"


Skiperov brodski dnevnik

Skiperov brodski dnevnik

Imajući na umu da je nautika bitnim svojim dijelom iskustvena nauka, tim eminentnih profesionalaca te iskusnih skipera kreirao je za vas Skiperov brodski dnevni ...
PONUDA ČARTER FIRMAMA

PONUDA ČARTER FIRMAMA

Skiperov brodski dnevnik idealan je poklon vašem gostu, a ujedno vašu firmu prikazuje onako kako ste vi sami zamislili. Od povijesti firme do prikaza svega ćime se bavite te mogućnost isticanja i vaših partnera. Pogledajte kako...
Kontakti

Kontakti

Alimar Skiper Sistemi d.o.o.
Sv. Nikole Tavelića 64
23000 Zadar/Hrvatska
OIB: 82978630058

Mail: info@alimar.hr
Tel: 023.250.087/023.335.300
GSM: 098.306.609/091.33.020.33