Naš mali posao čini Hrvatsku većom

Ostale djelatnosti

Snimke iz zraka sa brzim plovilima

Ostale djelatnosti

Snimanje regata iz zraka sa vlastitim brzim plovilima
 
   Od ostalih djelatnosti kojima se bavi firma Alimar izdvajamo profesionalno snimanje regata, testiranje i snimanje brzih plovila sa vlastitim vrlo brzim gumenjacima te video i foto snimanja i montaže  ostalih morskih događanja.
   Jedina smo firma koja svojim brzim gumenjacima može organizirati snimanje iz zraka, sa površine mora, a ukoliko treba i pod morem. Ukoliko Vas zanima naša ponuda javite se putem online upita.
 
 

Savjetovanja 

  Koristeći svoje veliko iskustvo u svim segmentima nautike te profesionalno zvanje koristimo kako bi Vam pomogli u vašim nautičkim ambicijama i namjerama. Bavimo se savjetovanjem kod kupnje broda, gumenjaka, vanbrodskih i unutarnjih motora, elektronske i ostale opreme.
   Profesionalno i osobno iskustvo sa osiguravajućim društvima i ekspertima, te pravnicima u osiguranju garantiraju Vam da ćemo Vas uputiti u pravom smjeru. Svoja ćemo iskustva rado podijeliti s Vama, pa se zato obratite bez obaveza i ustručavanja putem online upita.
 


 NAŠ MALI POSAO ČINI HRVATSKU VEĆOM


Skiperov brodski dnevnik

Skiperov brodski dnevnik

Imajući na umu da je nautika bitnim svojim dijelom iskustvena nauka, tim eminentnih profesionalaca te iskusnih skipera kreirao je za vas Skiperov brodski dnevni ...
PONUDA ČARTER FIRMAMA

PONUDA ČARTER FIRMAMA

Skiperov brodski dnevnik idealan je poklon vašem gostu, a ujedno vašu firmu prikazuje onako kako ste vi sami zamislili. Od povijesti firme do prikaza svega ćime se bavite te mogućnost isticanja i vaših partnera. Pogledajte kako...
Kontakti

Kontakti

Alimar Skiper Sistemi d.o.o.
Sv. Nikole Tavelića 64
23000 Zadar/Hrvatska
OIB: 82978630058

Mail: info@alimar.hr
Tel: 023.250.087/023.335.300
GSM: 098.306.609/091.33.020.33