Naš mali posao čini Hrvatsku većom

PONUDA ČARTER FIRMAMA

PONUDA ČARTER FIRMAMA

 SKIPEROV BRODSKI DNEVNIK *

 
   Idealan poklon vašem gostu te način da se svim svojim klijentima predstavite u svijetlu kako ste sami zamislili. Sve ovo postiči ćete kroz personalizirani Skiperov Brodski Dnevnik. 
   Sadržaj i izgled dnevnika prilagodit ćemo vašim željama i idejama pa je to prilika da na jednom mjestu svojim gostima predstavite svoju kompletnu uslugu te istaknete svoje suradnike, kooperante i servise.
 

Poklon i uspomena

   Skiperov brodski dnevnik nije obavezan prema zakonu te predstavlja lijepu uspomenu koja vašem gostu ostaje kao jedina čvrsta uspomena na dane provedene na vašim brodovima.
   Uštedite na način da od Dnevnika dobijete sve što vam treba na jednom mjestu (izvor vrlo bitnih informacija, prospekt firme, poklon koji je dio poslovanja te još niz ostalih prednosti), te ujedno educirajte svoje goste o nautici i ekologiji.
   Sve daljnje informacije i narudžbe primamo e-mailom na info@alimar.hr ili na naše kontakt brojeve telefona.
 
* SKIPEROV BRODSKI DNEVNIK je tiskovina zaštićenog imena i žiga kod zavoda za patente i intelektualnog vlasništva Zagreb. Vlasnik zštićenog imena i žiga je firma Alimar Skiper Sistemi d.o.o. iz Zadra.
 

"Naš mali posao čini Hrvatsku većom"


Skiperov brodski dnevnik

Skiperov brodski dnevnik

Imajući na umu da je nautika bitnim svojim dijelom iskustvena nauka, tim eminentnih profesionalaca te iskusnih skipera kreirao je za vas Skiperov brodski dnevni ...
PONUDA ČARTER FIRMAMA

PONUDA ČARTER FIRMAMA

Skiperov brodski dnevnik idealan je poklon vašem gostu, a ujedno vašu firmu prikazuje onako kako ste vi sami zamislili. Od povijesti firme do prikaza svega ćime se bavite te mogućnost isticanja i vaših partnera. Pogledajte kako...
Kontakti

Kontakti

Alimar Skiper Sistemi d.o.o.
Sv. Nikole Tavelića 64
23000 Zadar/Hrvatska
OIB: 82978630058

Mail: info@alimar.hr
Tel: 023.250.087/023.335.300
GSM: 098.306.609/091.33.020.33

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više