Naš mali posao čini Hrvatsku većom

Skiperov brodski dnevnik

SKIPEROV BRODSKI DNEVNIK

Skiperov brodski dnevnik

SKIPEROV BRODSKI DNEVNIK* 

 
Imajući na umu da je nautika bitnim svojim dijelom iskustvena nauka, tim eminentnih profesionalnih pomoraca te iskusnih skipera kreirao je za vas:
 

  •     Neobavezni dokument koji će pružiti idealnu pomoć najiskusnijem skiperu, a isto tako i početniku koji kreće na svoje prvo putovanju u svojstvu skipera. 
  • Sadržaj dnevnika osim obaveznog dnevničkog dijela sačinjava niz tablica, popisa, karata te preporuka koje će svakom skiperu biti od neizmjerne koristi. 
  • Komercijalni dio dnevnika sastoji se od raznih informacija isključivo nautičke naravi i zasigurno će vas uputiti u pravom smjeru ukoliko tragate za spasonosnim dijelom brodske opreme, ukoliko tražite pravi restoran ili pak tragate za pravim servisom za svoj pogon. 
  • Pomorska karta Jadrana po kojoj možete ucrtavati rute sa vašeg putovanja prepuna je korisnih informacija (postaje za gorivo, visine mostova, popis marina itd…). 
  • U formatu polovine A4 (A5) koji se preklapa za 180 stupnjeva, zauzet će minimalno prostora na vašem komandnom mjestu.

Najbolji poklon Vašem skiperu! 

 

   Ukoliko vam podaci iz dnevnika nikad ne zatrebaju, što je najbolja moguća solucija, Skiperov brodski dnevnik ostaje vam kao jedina draga uspomena na vaša krstarenja. Na kraju ovog komprimiranog opisa našeg i vašeg dnevnika želimo vam kazati još i to da vas osim navedenoga u Skiperovom Brodskom Dnevniku očekuje niz izneneđenja. Potražite svoj primjerak SKIPEROVOG BRODSKOG DNEVNIKA u svim boljim prodavaonicama nautičke opreme ili ga naručite putem našeg online obrasca.


*SKIPEROV BRODSKI DNEVNIK je tiskovina zaštićenog imena i žiga kod zavoda za patente i intelektualnog vlasništva Zagreb. Vlasnik zštićenog imena i žiga je firma Alimar Skiper Sistemi d.o.o. iz Zadra.

 

 "Naš mali posao čini Hrvatsku većom"


Skiperov brodski dnevnik

Skiperov brodski dnevnik

Imajući na umu da je nautika bitnim svojim dijelom iskustvena nauka, tim eminentnih profesionalaca te iskusnih skipera kreirao je za vas Skiperov brodski dnevni ...
PONUDA ČARTER FIRMAMA

PONUDA ČARTER FIRMAMA

Skiperov brodski dnevnik idealan je poklon vašem gostu, a ujedno vašu firmu prikazuje onako kako ste vi sami zamislili. Od povijesti firme do prikaza svega ćime se bavite te mogućnost isticanja i vaših partnera. Pogledajte kako...
Kontakti

Kontakti

Alimar Skiper Sistemi d.o.o.
Sv. Nikole Tavelića 64
23000 Zadar/Hrvatska
OIB: 82978630058

Mail: info@alimar.hr
Tel: 023.250.087/023.335.300
GSM: 098.306.609/091.33.020.33