Naš mali posao čini Hrvatsku većom

Tečaj za skipere

Tečaj za skipere

   Izrada i provedba ovog programa posljedica je razvoja nautičkog turizma te sve veće potrebe za stručno osposobljenim ljudima koji bi vodili sveobuhvatnu brigu o putnicima i njihovoj sigurnosti, a ujedno o sigurnosti broda i opreme kao i o sigurnoj plovidbi i komunikaciji s naglaskom na čuvanju mora kao posebne ekološke sredine. Teorijski sadržaji tečaja svladavaju se u okviru školske institucije koja koristi sofisticiranu opremu i stručni kadar u skladu s međunarodnim propisima temeljenima na STCW konvenciji.
   Devedeset sati teorijske i praktične nastave u trajanju tečaja od sedam dana čine kompletan program za pristupanje ispitu za ZAPOVJEDNIKA JAHTE KATEGORIJE A.
   Za prijavljene kandidate organiziramo smještaj i hranu prema posebnom dogovoru. Za prijavu i pristupanje tečaju možete se prijaviti putem našeg online obrasca.

   Cijena tečaja Voditelj brodice kategorije C ( do 30 BT ) koja uključuje predavanja, literaturu, te dvodnevni praktični rad iznosi 1900 kuna plus PDV.
   Cijena tečaja Zapovjednik jahte kategorije A ( do 100 BT ) koja uključuje predavanja, literaturu, te četverodnevni praktični rad iznosi 5600 kuna plus PDV.
   Termini održavanja tečaja su jednom mjesečno, a točan datum određuje se u hodu zavisno o broju kandidata i njihovim mogućnostima. Uvjeti za pristup ovom tečaju prema novom zakonu su:

- navršenih 18 godina života
- liječničko uvjerenje (sluh i vid)

Troškovi ispita plaćaju se zasebno u Lučkoj ispostavi Zadar i nisu uključeni u cijenu tečaja.


Skiperov brodski dnevnik

Skiperov brodski dnevnik

Imajući na umu da je nautika bitnim svojim dijelom iskustvena nauka, tim eminentnih profesionalaca te iskusnih skipera kreirao je za vas Skiperov brodski dnevnik.

Kontakti

Alimar Skiper Sistemi d.o.o.
Sv. Nikole Tavelića 64
23000 Zadar/Hrvatska
OIB: 82978630058

Mail: info@alimar.hr
Tel: 023.250.087/023.335.300
GSM: 098.306.609/091.33.020.33